Jones Construct wordt getrokken door uitzonderlijke talenten met elk hun eigen kennis en achtergrond. Deze complementaire mix vertaalt zich in uitmuntende woonprojecten waarbij de toekomstige bewoners centraal staan.

Onze kantoren zijn gelegen aan Dorp 113 in Zoersel (op de eerste verdieping, boven Ameno Styling). Bezoek enkel na afspraak.

Philip Lenaerts - Team KOBA Noorderkempen
Philip Lenaerts

Philip verdiende zijn sporen onder andere door het uitvoeren van geslaagde totaalrenovaties. Hij kent met andere woorden alle ins and outs van project management. Samen met zijn oog voor detail en ervaring in interieurinrichting maken dat hij als meer dan bekwaam kapitein aan het roer van Jones Construct staat.

Winny Cuypers - Team KOBA Noorderkempen
Winny Cuypers

Winny is gepassioneerd door vastgoed. Gepassioneerd tout court, eigenlijk. Hoewel de kwaliteit van een bouwproject, de materialen… belangrijk zijn, draait het bij Winny in de eerste plaats om jou. Om jouw gevoel, wensen en dromen. Zij is dan ook de uitgelezen persoon om de verkoop voor haar rekening te nemen.

Sylvie Iserief - Team KOBA Noorderkempen
Sylvie Iserief

Sylvie zorgt voor de administratieve ondersteuning. Haar uitgebreide talentenpalet, gaande van interieurvormgeving over communicatie tot makelaardij, zijn daarbij ontegensprekelijke troeven.